Onze diensten

Uitzenden

Toonaangevend bouwbedrijf

Uitzenden van personeel

Bij Redco B.V. verloopt het uitzenden van personeel op een juiste manier. Dit komt door de kennis en ervaring die in huis is om de juiste mensen te selecteren voor de juiste opdracht. Doordat sommige bedrijven opdrachten hebben waarvan de duur niet zeker is, is het inhuren van personeel voor een project ideaal zijn. Dit in tegenstelling tot het vastzitten aan een arbeidsrelatie voor een langere tijd. Redco B.V. staat voor transparantie, kwaliteit en betrouwbaarheid. 

- 01

Kwaliteit

Samen met u gaat het ervaren personeel van Redco B.V. aan de slag om de op basis van uw opgestelde eisen een geschikte kandidaat te vinden. Wij hebben een groot bestand met geschikt personeel. Dit zal helpen met het effectief en snel koppelen van de juiste persoon aan de openstaande functie. Wij werken alleen met gekwalificeerde medewerkers.

- 02

Transparant

Bij Redco B.V. zijn wij transparant over de kwaliteiten van ons personeel en de kostprijs en de marges. Als u vragen heeft over een geschikte kandidaat dan is die informatie altijd beschikbaar. Wel zo eenvoudig en transparant.

- 03

Betrouwbaar

Bij het vinden van het juiste uitzendbureau is het van belang dat dit bureau te vertrouwen is. Dat begrijpen wij bij Redco B.V. ook. Daarom is dit ook van belang voor ons bedrijf. Die betrouwbaarheid vindt u ons zeker!

Wil jij ook meewerken aan dit soort waanzinnige projecten?

Kijk dan naar de beschikbare vacatures en solliciteer direct!

Reageer op vacature

Voor vragen over één van onze vacatures?