Onze diensten

E-Installatietechniek

Toonaangevend bouwbedrijf

Elektrotechniek

E-installatietechniek wordt ook wel elektrotechniek genoemd. Je vindt elektrotechniek overal om je heen. In ieder huis en gebouw, maar ook op straat. Het gaat om alles waar gebruikgemaakt wordt van elektriciteit. Een professional van Redco B.V. moet dit niet alleen installeren en controleren, maar ook continu blijven onderhouden. 

Onze vakmannen verzorgen uw elektrotechnische installaties. Onder elektrotechnische installatie vallen:

– Elektra
– Data- en telecommunicatie
– Brandbeveiliging
– Beveiliging
– Noodstroomsystemen
– Domotica
– NEN-3140 inspecties

- 01

Elektra

Redco B.V. helpt u graag met de elektriciteit in en rond uw huis, kantoor en andere locaties waar elektra voor nodig is. Dit gebeurt allemaal zeer secuur en professioneel. Denk bij elektra aan de deurbel, schakelaars, stopcontacten, het wegwerken van de bedrading en tuinverlichting. 

- 02

Data & Telecommunicatie

Telecommunicatie is communicatie met een telefoon of draadloze verbinding van een telecomprovider. Telefonie- en computernetwerken met internet zijn steeds meer geïntegreerd in één systeem. Redco B.V legt graag uw telefooninstallatie aan gebaseerd op uw wensen en behoeften.  

- 03

Brandbeveiliging

Brandbeveiling is noodzakelijk voor vrijwel alle bedrijven. Niet alleen voor groothandels, maar ook voor kleine winkels of huizen. Op het gebied van brandbeveiliging levert, installeert en onderhoudt Redco B.V. vrijwel alles. Dit wordt gedaan volgens de actuele wet- en regelgeving op het gebied van brandbeveiliging.

- 04

Beveiliging

Elektrotechniek kan een bijdrage leveren aan het feit of u zich veilig voelt in uw woning of bedrijf of niet. Hierbij kunt u denken aan camera’s en alarmsystemen. Door gebruik te maken van een toegang systeem houd je ongewenste personen buiten de deur. Met de technieken van nu is het mogelijk uw bedrijf en of huis op afstand in de gaten houden en alles bedienen vanaf uw telefoon.

- 05

Noodstroomsystemen

Noodstroomsystemen worden ook wel noodvoedingen of buffervoedingen genoemd. Deze zorgen voor een uitgansspanning. Redco B.V. levert geschikte apparaten die nodig zijn voor uw bedrijf. Dit is nodig als u belemmering van de dagelijkse bedrijfsvoering wilt voorkomen.

- 06

Domotica

Domoticasysteem wordt soms ook wel huisautomatisering genoemd. Huishoudelijke apparaten zijn tegenwoordig verbonden met het internet, waardoor domoticasystemen gemakkelijk toe te passen zijn in elk huis. Je kunt tegenwoordig al je huiselijke apparaten bedienen of aansturen vanuit 1 app. Redco B.V. helpt je graag met huisautomatisering. 

- 07

NEN-3140 inspecties

Redco B.V. voert Nen 3140 inspecties uit voor uw bedrijf of bij u thuis. Hierbij krijgt u inzicht in de veiligheid van de elektrotechnische installaties in uw bedrijf of huis. De inspectie is een keuring voor een veilige bedrijfsvoering volgens de Nederlandse norm. Op aanvraag ontvangt u achteraf een rapportage met conclusies en eventuele aanbevelingen.

Reageer op vacature

Voor vragen over één van onze vacatures?