Onze diensten

Bouw

Toonaangevend bouwbedrijf

Wij nemen het gehele bouwproject van je over

Redco B.V. is al een aantal jaren sterk in ontwikkeling als het gaat om projectrealisatie. Met onze bevlogen bouwers maken wij met u weloverwogen beslissingen om uw ideeën op papier uit te werken. Als toonaangevend bouwbedrijf staan wij klaar voor u en al uw bouwprojecten. Wil je iets laten bouwen of verbouwen? Door jaren ervaring zijn wij in staat om kleine, grote en ingewikkelde verbouwingen secuur af te werken. Geen project is voor ons te gek. Wij zijn niet alleen inzetbaar voor verbouwingen van kantoren en woningen, maar ook andere bedrijfspanden. Daarbij renoveren wij ook verschillende panden. Bekijk hieronder hoe wij dit precies aanpakken. 

- 01

Planning

Voor het bouwen gaat beginnen, maken we eerst samen met de klant een gericht plan voor het bouwproject. Deze planning geeft aan hoeveel tijd er nodig is om een bepaald projectresultaat te behalen. Daarbij wordt er ook rekening gehouden met het budget voor het project. 

 

- 02

Project management

Project management is belangrijk na het maken van een plan. Dit omvat de manier waarop alle taken worden voorbereid om bepaalde resultaten te behalen. Bij projectmanagement is het belangrijk om op een effectieve en efficiënte manier een project te sturen en begeleiden. Is het haalbaar binnen de vereiste tijd en binnen het budget? 

- 03

Bouwtechniek

Na het maken van een plan en de uitwerking van projectmanagement is het tijd om een ontwerp te maken. Dit ontwerp wordt omgezet in een bouwkundige tekening waarin de details duidelijk worden.

- 04

Interieur ontwerp

Na het maken van een goed plan en een bouwkundige tekening wordt er een ontwerp gemaakt voor het interieur van het bouwproject. (als nodig). 

- 05

Bouwen

Na het maken van het interieur ontwerp en de bouwkundige tekening is het tijd om aan de slag te gaan. Het bouwen gaat beginnen! 

- 06

Review

Tijdens en na het bouwen komen we vaak bijeen met de klant om de resultaten te bespreken en eventueel aanpassingen te maken. We zorgen altijd dat de klant enthousiast is met het resultaat. 

Reageer op vacature

Voor vragen over één van onze vacatures?